ZLOPI IZVEO SET EVERGRINA NA RADIJU D

Poznati leskovački muzičar Nebojša Zloporubović Zlopi održao je lajv svirku na Radiju D. Iako tokom višedecenijske karijere nema nijedan snimljen album, Zlopi je uspio da stvori ime u muzičkom svijetu jedinstvenim interpretacijama i nesebičnom energijom koju pruža na nastupima. Simbol je i ikona budvanske rivijere gdje već 28 godina gdje pjeva u restoranu poznatog hotela.

-Svirka po drugi put u studiju Radija D, svi ste ljubazni i jedva čekam treći poziv-kazao je Zlopi i najavio pjesmu Grad moj Crvene jabuke sa kojom je otvorio svirku na Radiju D.

- Leskovac je moj prvi grad, a za Budvu kažem da je drugi. S obziron na to da sam mnogo puta u Podgorici gdje se osjećam kao kod kuće, ja ću da ga podvedem pod treći grad i da sam mlađi ovdje bih se preselio - kazao je Zlopi.

Iako je za brojne muzičare prethodna godina bila teška, Zlopi otkriva da je on sve vrijeme radio.

-Prethodne dvije "konorarne" godine , sve vrijeme sam nekako radio, kad se nije smjelo raditi ja sam svakog dana otpjevao po jednu pjesmu, snimio je sam, snalazio se telefonom i po jednu pjesmu postavljao na društvene mreže. Što se pokazalo kao dobro, oni koji su to slušali njima se dopalo, ja sam bio u treningu, a na kraju krajeva učinio sam dobro djelo ako je to nekom prijalo. Tada nije nažalost ništa novo nastalo, nemam neku volju, radio sam ranije to zbog festivala. To nekako ostavljam za neke dane kad ne budem više mogao da pjevam ovako javno onda ću kod kuće da komponujem -najavio je muzičar.

Zlopi je tokom muzičke karijere imao privilegiju da svira sa velikim imenima, a jednog posebno izdvaja.

-Što se poznatih umjetnika tiče imao sma sreće da upoznam dosta njih, nekad davno imao sam sreću da upoznam Mikija Jevremovića, velikog pjevača i meni je jako značilo. Gledao sam i slušao kako pjeva i kako donosi dušu svakoj pjesmi. On je čovjek koji je volio da pjeva što smatram i za sebe. NJega bih izdvojio i od njega sam dosta naučio-kazao je Zlopi.

Trenutnu muzičku scenu i novi zvuk, kaže da ne prati, ostao je vjeran velikim hitovima koji traju godinama.

- Ne pratim, ali slušam ono što mi publika traži, ne znam zaista koja je to vrsta muzika što ide kroz efekte ne znam kako to na živim svirkama zvuči. Ali svako neka radi svoj posao, ja držim ovaj kurs pjesmama za koje smatram da su evergrin i pokazalo se da ima dovoljno publike za to. Presrećan sam što mi mnogo mladih dolazi, vjerovatno su željni normalnih lijepih ljubavnih pjesama-dodao je muzičar.

Copyright © 2023 radioddplus.com | All Rights Reserved. Made by Robot Code